פונדנט שוקולד

הרכבה:

בואו נעשה סדר אחד ולתמיד פונדנט שוקולד זאת עוגת שוקולד חמה והנוזלית מבפנים שמגישים (הגישו) ב99% מהמקומות בארץ מאז שנות ה-90 בדרך כלל מתלווה לצד כדור גלידת ווניל או/וסירופ פירות יער.

בתוך קערת פלסטיק ממיסים במיקרו שוקולד ביחד עם החמאה עד שהכול מומס היטב ושומרים בצד.
בקערה נפרדת מקציפים את כול הסוכר עם הביצים כ10דקות על מהירות גבוהה בעזרת מיקסר חשמלי שולחני או ידני מה שיש לכם.

מורידים למהירות בינונית ומוזגים את תערובת השוקולד והחמאה לביצים המוקצפים. לסיום מוסיפים את הקמח המנופה ומקציפים כ2-3 דקות נוספות לאיחוד חומרים. זהו יש לנו את זה!

מעבירים את התערובת לשק זילוף ושומרים במקרר לפחות 30דקות ליפני שימוש.
משמנים רינג גבוה קוטר 6 או 8 סמ בעזרת חמאה מומסת ומניחים על מגש עם נייר אפייה מתחת.
מזלפים את תערובת הפונדנט עד 3/4 מגובה הרינג ושומרים במקפיא.
מחממים תנור ל180 מעלות מצב טורבו
אופים 4 דקות, מסובבים את המגש ומחזירים ל4 דקות נוספות.
מוציאים מהתנור ומקררים 120 שניות לפני שמחלצים את הרינג.

*אתם יכולים לזלף את התערובת לרינגים ולשמור במקפיא.
אם יש אורחים בהפתעה או סתם התקף מאנץ׳ אפשר להוציא מהמקפיא ולשלוח לתנור👌 בכל רגע נתון.

מצרכים:

120 גרם שוקולד מריר 70%
110 גרם חמאה
200 גרם ביצים (4 יחידות M)
40 גרם סוכר חום כהה (אופציונלי אפשר רק 80 גרם סוכר לבן)
40 גרם סוכר לבן
50 גרם קמח רב תכליתי

תפריט

דילוג לתוכן