קורס פנטונה איטלקי
Panettone Masterclass

1,400.00

הפנטונה הוא לא עוד מאפה, הוא יצירת מופת של איזון, התפחה, טכניקה, ודיוק. בהשתלמות אינטנסיבית של יומיים רצופים, נצלול לעומק אחד המאפים המורכבים והמרתקים בעולם הקונדיטוריה, ונלמד איך ליצור פנטונה קלאסי איטלקי ברמה של מאפיות איטלקיות מובילות.
מיכאל זורין

בהדרכת מיכאל זורין

השף-קונדיטור הראשי שעומד מאחורי Atelier

location

מיקום הסדנא

בית ספר ATELIER דרך הראשונים 27 ,בני עטרות

time

משך ההשתלמות

יומיים רצופים

מה נלמד במהלך ההשתלמות

מתכונים אטלייה

הבנה עמוקה

להבין לעומק את הפילוסופיה והכימיה מאחורי הפנטונה

פנטונה איטלקי

ליצור ולנהל

Lievito Madre יציבה ובריאה, מחמצת אם מתוקה

לישת בצק

היכרות עם שלבי ההכנה

להכיר את שלבי הבצק הראשון והשני ואת ההבדלים הקריטיים ביניהם

טמפרטורה ואיזון

ניהול טמפרטורה, pH וזמן התפחה, הדרך ליציבות ואיזון מושלם

פנטונה איטלקי

טכניקות

לישה, קיפול, עיצוב ותלייה של הפנטונה

פנטונה איטלקי

דיוק

אפייה מדויקת בתנורים שונים עם שליטה בדיוק המוצר הסופי

פנטונה איטלקי

טיפים מקצועים

ניתוח תקלות וטיפים מקצועיים לעבודה נכונה בבית ובמעבדה

הצג עוד

נכין יחד במהלך ההשתלמות

פנטונה קלאסיקו

עם פירות מסוכרים וטעמים מסורתיים

פנטונה איטלקי

פנטונה שוקולד

עשיר בשוקולד

פנטונה איטלקי

גרסאות שונות

לפנטונה בטעמים

פנטונה איטלקי

פנדורו לימון

אח הקטן של הפנטונה שעושים בעזרת מחמצת מתוקה

atilier logo green

ברד פודינג שוקולד קרמל

נלמד איך להפוך שאריות של פנטונה לקינוח ממכר

פרטים חשובים

camera-lens

משך ההשתלמות

יומיים רצופים

שעות ומיקום

10:00-19:00 (נשמור על קצב נוח אך מדויק) סטודיו ATELIER: בני עטרות

cancel-event

מדיניות ביטולים

ביטול עד 5 ימי עסקים מראש מזכה בהחזר מלא בניכוי דמי טיפול באשראי. ביטול בין 5 ל־2 ימי עסקים מזכה בהחזר של 50% בניכוי דמי טיפול באשראי. ביטול פחות מ־2 ימי עסקים אינו מזכה בהחזר ודורש רישום חדש.

guests

מספר משתתפים מוגבל

עד 6 משתתפים בלבד

game

מה כלול

כל משתתף עובד בעמדה אישית ומקבל חוברת מתכונים מקצועית ומפורטת, כולל תרשימי תהליך, זמני התפחה ונתוני ph למעקב מדויק אחרי כל שלב ושלב.

walk

למי זה מיועד

לקונדיטורים מקצועיים שרוצים להעמיק ולהבין את הפנטונה לעומק

תפריט