זה לא עוד קורס כללי. זו חוויית לימוד אישית ומדויקת, שנבנית במיוחד עבורך ולעסק שלך. יחד נבנה תהליך עבודה מותאם שייתן לך את הכלים והידע לייצר מאפים כרוכים ברמה הגבוהה ביותר, בדיוק לפי הצרכים של הקונדיטוריה שלך.
השף-קונדיטור הראשי שעומד מאחורי Atelier
בית ספר ATELIER דרך הראשונים 27 ,בני עטרות
ניתוח העסק, המוצרים והחזון שלך, ובניית תוכנית הדרכה ייחודית.
כל הסודות של עולם הבצקים הכרוכים: קרואסון חמאה קלאסי ועד המוצרים המורכבים ביותר
ליווי צמוד שלי, כולל תיקונים והסברים בזמן אמת.
התאמה בין טכניקות העבודה לציוד הקיים בעסק שלך.
תיעוד ותכנים מקצועיים להמשך עבודה גם אחרי הסדנה.
השאירו פרטים בטופס ואחזור אליכם כדי לבנות יחד את הסדנה המושלמת עבורכם.