סדנה פרטית אחד על אחד במאפים כרוכים, מותאם אישית לעסק שלך

זה לא עוד קורס כללי. זו חוויית לימוד אישית ומדויקת, שנבנית במיוחד עבורך ולעסק שלך. יחד נבנה תהליך עבודה מותאם שייתן לך את הכלים והידע לייצר מאפים כרוכים ברמה הגבוהה ביותר, בדיוק לפי הצרכים של הקונדיטוריה שלך.

מיכאל זורין

בהדרכת מיכאל זורין

השף-קונדיטור הראשי שעומד מאחורי Atelier

מיקום הסדנא

בית ספר ATELIER דרך הראשונים 27 ,בני עטרות

מאפה שוקולד
מיכאל זורין כרוכים
קורס כרוכים אחד על אחד

מה תקבלו בסדנה?

מיכאל זורין

התאמה אישית מלאה

ניתוח העסק, המוצרים והחזון שלך, ובניית תוכנית הדרכה ייחודית.

טכניקות מקצועיות

כל הסודות של עולם הבצקים הכרוכים: קרואסון חמאה קלאסי ועד המוצרים המורכבים ביותר

מגוון מאפים מבצק כרוך

עבודה מעשית אחד על אחד

ליווי צמוד שלי, כולל תיקונים והסברים בזמן אמת.

ייעוץ עסקי-טכנולוגי

התאמה בין טכניקות העבודה לציוד הקיים בעסק שלך.

בצקים כרוכים מאת מיכאל זורין

חומרי לימוד מסודרים

תיעוד ותכנים מקצועיים להמשך עבודה גם אחרי הסדנה.

למי זה מתאים?

איך זה עובד?

צרו קשר לפרטים נוספים

השאירו פרטים בטופס ואחזור אליכם כדי לבנות יחד את הסדנה המושלמת עבורכם.

תפריט