שיעור עוגת גבינה באסקית הקלאסיקה הספרדית של ATELIER

מיכאל זורין

העוגה הפשוטה שהפכה ל־Best Seller בארץ ובעולם

כבר מעל 4 שנים שאני מכין את עוגת הגבינה הבאסקית הזו וכל מי שטעם אותה התאהב. עם הזמן, המתכון והטכניקה הייחודית שלי הפכו לנחלתם של מאות אופים וקונדיטוריות בארץ ובעולם והעוגה הזו עד היום היא הנמכרת ביותר (Best Seller) אצל אותם עסקים.אבל היופי האמיתי? כל אחד יכול להכין אותה.

מחיר השקה לזמן מוגבל:

₪149
₪49

מה מחכה לך בקורס?

סרטון מלא (כ־40 דקות) עם הדרכה שלב־אחר־שלב, כל התורה שלי לעוגת הגבינה הבאסקית.

תוכן הקורס

מה מקבלים ומה תלמדו בקורס?

המתכון בנוי כך שיתאים גם לאופים חובבים בבית, וגם לקונדיטורים מקצועיים ובעלי עסק שרוצים להכניס לעסק מוצר מנצח.

בונוס מיוחד: ספר PDF מפורט במתנה!

לצפות. לקרוא. להצליח.

רכישת הקורס כוללת חוברת הדרכה, ההסברים התיאורטיים, דגשים קריטיים שיעשו לך סדר ויאפשרו לך לחזור על החומר מתי שתרצה.

חוברת מתכונים לקורס עוגת גבינה באסקית

הקורס מתאים ל:

חובבי אפייה בבית
קונדיטורים מקצועיים

מחפשים מוצר רווחי, פשוט להכנה, שהוכח כ־Best Seller ונמכר מצוין בכל מקום שבו הוא הוצע.

חובבי אפייה

שרוצים רמה מקצועית

קונדיטורים

שמחפשים עומק ודיוק

בעלי עסקים בתחום

שרוצים שליטה בתוצאה

מחבר הקורס והשף: מיכאל זורין

המנהל הראשי שעומד מאחורי Atelier הוא לא אחר מאשר מיכאל זורין, שחזר לארץ אחרי שנים של לימודי קונדיטוריה ועבודה בחו"ל לצד CEDRIC GROLET המפורסם ועוד שפים רבים אחרים. דיוק ואסתטיקה הם חלק מה- DNA שלו והוא ניגש לכל קינוח כשהיה ניגש ליצירת אומנות, עם המון תשוקה וירידה לפרטים הקטנים.

המשתתפים משתפים

הלקוחות שסיימו את הסדנה בהצלחה מספרים איך הצליחו לאפות בגטים צרפתיים מושלמים

מורן ד

רוכשת שיעור באגט צרפתי מסורתי אפייה מקצועית בבית

5/5
מורן ד ביקורת

היי מיכאל, רציתי לומר לך שהרבה זמן חפשתי איך להכין את הבאגטים האלה ועד עכשיו לא באמת הצלחתי להגיע לתוצאה מספקת. בזכותך עכשיו אנחנו מוכרים באגטים כל יום ואנשים מתחילים לחזור בשבילם 🤩
ממש תודה רבה לך.

רועי. מ

רוכש שיעור באגט צרפתי מסורתי אפייה מקצועית בבית

5/5

קורס מעולה, סוף סוף יש קורס שנותן מידע גם על חומרי הגלם והתהילך מעבר לאופן הכנה פשוט. מאוד שימושי.
כל הכבוד.

שאלות ותשובות

הקורס מיועד לאוהבי אפייה ביתית, עם או בלי ניסיון קודם, שרוצים ללמוד איך להגיע לתוצאה מקצועית במטבח הביתי, בלי צורך בציוד תעשייתי.

בשביל להצליח בקורס להכנת עוגת גבינה באסקית נדרש ציוד אפייה בסיסי ותוספת של אבן שמוט לאפייה בתנור ביתי. לבתי עסק האפייה תעשה בתנור אבן מקצועי

גישה מלאה לקורס כולל כל הסרטונים, הסברים מפורטים, טיפים מקצועיים, חוברת עבודה PDF.

בהחלט!
ניתן להיכנס ולצפות בקורס ללא הגבלה.

בוודאי.
התשלום באתר מאובטח לחלוטין, לאחר הרכישה מקבלים שם משתמש וסיסמה לתחילת הלימוד.

כן!
הקורסים זמינים לצפייה מכל מחשב או סמארטפון, בכל זמן שנוח לכם, כך שתוכלו ללמוד בקצב האישי שלכם.

כן!
מקבלים גישה להורדת חוברת עבודה מקצועית בגרסת PDF.

לאחר רכישת הקורס והרשמה לאתר, יישלחו אליכם פרטי גישה אישיים. באמצעותם תוכלו להתחבר לאתר ולהיכנס לאזור האישי שלכם, שם מחכה לכם הקורס לצפייה אונליין.

תפריט