קרואסון שוקולד
סדנאת בצקים
לוגו אטלייה SVG

כיתת אמן בצקים כרוכים בכריכה ידנית למתחילים

סדנה לבצקים כרוכים בכריכה ידנית תציע לכם יום שלם של חקר מעמיק בנושא הבצק הכרוך, בו נצלול לתוך ה- DNA  של הבצק ונבין את התהליכים המורכבים המעורבים בכריכה ידנית. במהלך הסדנה, נעסוק בתיאוריה ובתרגול מעשי כדי להבין את חומרי הגלם, התנאים הסביבתיים והשלבים הנדרשים ליצירת תוצאות עקביות ואיכותיות.

הסדנה מתאימה לקהל הסמי-מקצועי ולמי שנתקל בתוצאות לא עקביות או שאינן עומדות בסטנדרטים שלו. ביום זה נתמקד בהקניית יסודות חזקים דרך עבודה מעשית עם שלושה סוגים שונים של בצקים כרוכים, כך שכל משתתף יוכל לצבור ניסיון ולקבל ביטחון להתמודד עם אתגרים בהמשך הדרך באופן עצמאי.

מקצה-לקצה

סודות הבצק הכרוך

בואו לחוות יום מרתק בסטודיו ATELIER, הממוקם במושב בני עטרות (ליד שדה התעופה).
שם תוכלו להשתלב באחד המפגשים המקצועיים והמעשירים שלנו.
כל מפגש נמשך כשבע שעות רצופות של לימוד, ותרגול מעשי.

בחר במפגש הבוקר מ-9:00 עד 19:00, או במפגש הערב מ-12:00 עד 22:00, ותהנה משבע שעות של טכניקות בצקים כרוכים מתקדמות, מדובר בהזדמנות לרכוש ידע מעמיק ייחודי, להתנסות בעבודה מעשית תחת פיקוח אישי של מיכאל זורין.

הצטרפות לאחד ממפגשי הלימוד בסטודיו ATELIER זאת הזדמנות להתמקצע ולהתפתח באחד התחומים המבוקשים בעולם האפייה והקונדיטוריה. אנו מחכים לראות את תוצרי עבודתך.

המשתתפים לומדים לעבוד עם שלושה סוגים שונים של בצק כרוך:

קרואסון שוקולד
קרואסון שוקולד - Pain au Chocolat
קרואסון חמאה קלאסי
קרואסון חמאה קלאסי
קרואסון שוקולד
בצק קורנטו איטלקי

מוצרי השיעור:
קרואסון חמאה קלאסי
קרואסון שוקולד- Pain au Chocolat
קורנטו במילוי קרם
קרואסון מקמח מלא

תוכן מעשי:

במהלך היום אנחנו לומדים באופן מעשי את כל השלבים מאפס.

בנוסף אני מלמד במהלך היום את כל התיאוריה ברמת הכימה מאחורי כל שלב בתהליך של הכנת הבצקים, אני מלמד את המשמעות של כל פעולה בכדי שיהיה ברור למה פעולה זו או אחרת חייבת להיבצע ואיך בשביל שתקבלו את הכלים הנדרשים ובטחון בזמן תהליך הכנת הקרואסונים בבית או בעבודה(מאפיה, קונדיטוריה, מלון, מסעדה).

כל משתתף מקבל ספר עם כל המתכונים הנלמדים בהשתלמות, וכמובן שבסוף היום כל אחד לוקח את המוצרים שהכין
בונוס: כל משתתף מקבל גישה לוואטסאפ לשאלות ותמיכה טכנית. המטרה לתת לכם עזרה תוך כדי התרגול שלכם בבית לאחר הלמידה בסדנה כי בינינו השאלות החשובות באמת צצות כשאתם מכינים לבד.

תאריכי הסדנה:

הסדנאות שלנו מתקיימות בשני מסלולים:
סדנאות ערב בין השעות 12:00 עד 22:00, או סדנאות בוקר בין השעות 09:00 עד 19:00.

תחת בחירת התאריך תוכלו לראות את הסדנאות הזמינות ואת שעות הפעילות שלהן.

*במידה והקורס המעשי אינו מגיע למינימום של 5 משתתפים עד שבוע לפני מועד פתיחתו, הקורס לא יתקיים. הנרשמים יוכלו לבחור בין קבלת זיכוי מלא לבין מעבר למועד אחר לבחירתם.

50₪ הנחה למשתתף בהזנת קופון workshop50 ברכישת 2 מקומות ומעלה

900.00

מחיר מלא: 1200

מחבר הסדנה והשף: מיכאל זורין

המנהל הראשי שעומד מאחורי Atelier הוא לא אחר מאשר מיכאל זורין, שחזר לארץ אחרי שנים של לימודי קונדיטוריה ועבודה בחו"ל לצד CEDRIC GROLET המפורסם ועוד שפים רבים אחרים. דיוק ואסתטיקה הם חלק מה- DNA שלו והוא ניגש לכל קינוח כשהיה ניגש ליצירת אומנות, עם המון תשוקה וירידה לפרטים הקטנים.

בוגרי הסדנה שלנו

עשרות אנשים שסיימו את הסדנה בהצלחה ומספרים

נטע ש.

משתתף בקורס כיתת אמן בצקים כרוכים בכריכה ידנית למתחילים

5/5
תקשיב, הידע הכימי שהועבר בכיתה היה פשוט מרתק. למדתי דברים חדשים שלא הייתי מודעת להם ופתאום הבנתי כמה עוד יש ללמוד על הכנת קרואסונים. קיבלתי את כל הכלים שחיפשתי. זו הייתה חוויה מרתקת ומעשירה תודה רבה לך מיכאל!

מתן ג.

משתתף בקורס כיתת אמן בצקים כרוכים בכריכה ידנית למתחילים

5/5
מיכאל שלום, רציתי לומר לך שעברתי כל כך הרבה השתלמויות מקצועיות בנושא, ואף אחת מהן לא הגיעה לרמה שקיבלתי בהשתלמות שלך. הידע שהועבר היה כל כך מעמיק ויסודי, שלא האמנתי שזה בכלל אפשרי להגיע לרמה הזאת! אני מרגיש שקיבלתי ארגז כלים שמקפיץ את הכישורים שלי לשלב הבא. תודה לך על ההשתלמות הבלתי נשכחת הזו, מחכה לסדנאות הבאות.

רועי פ.

משתתף בקורס כיתת אמן בצקים כרוכים בכריכה ידנית למתחילים

5/5
ערב טוב מיכאל רציתי לומר לך שזאת הייתה סדנה סופר מקצועית, מעשירה ומעוררת השראה! המידע שקיבלתי כאן היה בדיוק מה שחיפשתי כל כך הרבה זמן. הכיתה הייתה אינטימית והכל הוסבר בצורה פשוטה ומובנת. אני שמח שהשתתפתי ואסיר תודה על כל מה שלמדתי.

אורית ל.

משתתף בקורס כיתת אמן בצקים כרוכים בכריכה ידנית למתחילים

5/5
היי מיכאל רציתי להודות לך על ההשתלמות המצוינת שהעברת. הייתה באמת מאוד קשוב. בכל פעם שהייתה לי שאלה, ענית בסבלנות והיה חשוב לך לוודא שהמידע מובן לחלוטין שתדע שזה ממש לא מובן מאליו. האמינות שלך והנכונות לחזור על ההסברים עד שהכל היה לי ברור, בהחלט עשו לי את היום בנוסף לידע המטורף שלך.  תודה רבה על ההשקעה!

אתם שואלים, אנחנו עונים

מצאו כאן תשובות מהירות לשאלות השכיחות ביותר על כיתת אמן בצקים כרוכים.

יש לבחור את הקורס והתאריך המתאים לכם וללחוץ על כפתור”הוסף לסל”

בהחלט אפשר, במידה ואתם זוג או יותר, יש לוודא שיש מספיק מקומות פנויים ולבחור את כמות המשתתפים בתהליך הרישום.
במידה ואין מספיק מקומות פנויים יש לפנות אלינו דרך הוואטסאפ לקבלת אישור ורישום טלפוני.

כמות המשתתפים בקורסים המעשיים שלנו היא מינימום 5 אנשים עד 8 אנשים.
כמות המשתתפים בהרצאות היא מינימום 8 אנשים עד 16 אנשים.
במידה והקורס המעשי אינו מגיע למינימום של 5 משתתפים עד שבוע לפני מועד פתיחתו, הקורס לא יתקיים. הנרשמים יוכלו לבחור בין קבלת זיכוי מלא לבין מעבר למועד אחר לבחירתם.

יש אפשרות כזאת, לפני הרישום חשוב לוודא שהמשתתף ברמה המתאימה לביצוע הקורס. רוב התוכן שלנו מותאם לאנשי מקצוע או לחובבי אפייה וקונדיטוריה עם ניסיון מסוים.
זאת בכדי למנוע מצב שהקורס אליו נרשמתם ברמה  קשה מידי או קלה מידי. מומלץ להתייעץ איתנו בטלפון או בוואטסאפ לפני הרישום.

הקורסים שלנו מתאים לקהל המקצועי/ סמי מקצועי:

בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה ואפייה
אופים וקונדיטורים וותיקים
אופים וקונדיטורים בעלי עסק בייתי
אופים וקונדיטורים שכירים, שפים ומנהלי מחלקות
חובבי אפיה וקונדיטוריה עם ניסיון של לפחות שנתיים באפייה בייתי.

אנשים מתחת לגיל 18
חגיגות ימי הולדת ופעילות חווייתית
אנשים ללא ניסיון באפייה/ קונדיטוריה כלל

  • חשוב לנו להדגיש ATELIER  הוא בית ספר לקונדיטוריה ואפייה מתקדם – ללא ניסיון בתחום התוכן שלנו יהיה קשה מאוד עד בלתי ניתן להבנה כלל לכן על מנת למנוע מצבים לא נעימים במידה ואתם מרגישים לא בטוחים מספיק אנא צרו איתנו קשר בטלפון או דרך הוואטסאפ ונשמח לעזור לכם בכל שאלה.

חובה:

מחברת ועט
נעליים סגורות או נעלי עבודה מקצועיות.
יש להביא בגד ארוך ללבוש (חלל הסדנה ממוזג וקר מאוד)

רשות:

מדי עבודה מקצועיים
סינר בד
מגבת ידיים
אוכל (אפשר לחמם במיקרו)
בקבוק/כוס שתייה (לא זכוכית)!!!

בחורים את הספר המתאים לכם פה ע”י הוספת הספר לעגלת המוצרים וממשיכים בתהליך הרכישה. חשוב לוודא שרשמתם את כתובת הדואר האלקטרוני שלכם בצורה תקינה.
לאחר התשלום אתם מקבלים מייד את הספר לכתובת המייל שהזנתם בקובץ PDF.

יש לנו גם ספרים מודפסים. כרגע הם זמינים רק באיסוף עצמי מהסטודיו ATELIER, דרך הראשונים 27 ,בני עטרות

בית הספר ATELIER פתוח רק בתאריכם בהם ישנם קורסים והרצאות בין השעות 7:00 -21:00.
אין להגיע באופן ספונטני ללא קביעת פגישה מראש.

בוודאי אנחנו משתדלים להתחשב בכל אחת ומבינים שישנם מצבים שלא תמיד תלויים בנו.

מדיניות ביטולים של ATELIER:
הודעה על ביטול או העברה למועד אחר תעשה לפחות 5 ימי עסקים מראש ללא התחייבות ובהחזר כספי מלא, פחות דמי טיפול אשראי.
הודעה על ביטול או העברה למועד אחר מתחת ל5 ימי עסקים עד שני ימי עסקים כפופה בהחזר של 50% מהסכום הכולל, פחות דמי טיפול אשראי.
הודעה על ביטול או העברה למועד אחר מתחת לשני ימי עסקים היא ללא החזר כספי ומחייבת ברישום חדש לתאריך אחר.

הסטודיו שלנו הוא חלבי וכל חומרי הגלם והציוד שלנו כשרים אך חשוב לנו לעדכן שאנחנו הפסקנו לעבוד עם משגיח כשרות בתאריך: 16.06.2024 וכבר לא מחזיקים בתעודת כשרות בתוקף.

אולי נחזור לעבוד עם משגיח כשרות בעתיד, מוזמנים בשמחה להתעדכן מידי פעם.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

מבטיחים לחזור אליכם עוד יום עסקים אחד

תפריט

דילוג לתוכן